Радни састанак пројектих тимова ОШ ''Јован Аранђеловић'' и СШ ''Никета Ремезијански'' посвећен Еразмус+ пројектима

Наставници ОШ ''Јован Аранђеловић'', Иван Цветковић и Душан Ђорђевић са задовољством су учествовали у радном састанку са наставницима Средње школе ''Никета Ремезијански'', у оквиру кога су обе школе делиле своја богата искуства у вези са Еразмус пројектима и акредитацијом.

Састанак је прошао у пријатној атмосфери, обележен широком разменом искустава и информација између наставничких тимова обе школе. Наставници наше школе, Иван Цветковић и Душан Ђорђевић поделили су своја искуства која су пратили процес добијања Еразмус акредитације, истичући важност тимске сарадње и усмерености на конкретне циљеве.

Током размене искустава, наставници су истакли користи које су Еразмус пројекти донеле њиховим ученицима и наставницима, пре свега у јачању међународних партнерства.

Ова вредна размена искуства не само да је подстакла наставнике Средње школе ''Никета Ремезијански'' да деле своје искуства, већ је и утврдила јаче везе између две школе. Кроз овај облик сарадње, обе институције су добиле нове перспективе и идеје за даљи развој својих Еразмус програма и активности.



Коментари

Популарни постови са овог блога

Настава у природи

Дечја недеља

Израда компаса

Угледни час "Магичан број пи"

Резултати такмичења из Енглеског језика и Географије

Израда Сунчаног сата

Пројектна настава из физике

Национални дан књиге ''Читајмо гласно''

Оживљена слова