Презентација Еразмус+ пројекта у ОШ ''Љупче Шпанац''

Наставници наше школе Иван Цветковић и Душан Ђорђевић имали су задовољство и част да поделе своје богато искуство у вези са писањем Еразмус плус пројекта и Еразмус акредитације са наставницима Основне школе ''Љупче Шпанац''.

На предавању, одржаном у пријатној атмосфери, наставници Иван Цветковић и Душан Ђорђевић поделили су своје успешне стратегије и технике које су применили у писању и реализацији Еразмус плус пројекта. Објаснили су важност добре припреме, целокупног концепта пројекта и његове реалне користи за образовни систем.

Такође, фокусирали су се на Еразмус акредитацију, истичући значај овог статуса за школу и запослене. Објаснили су процес припреме за акредитацију, изазове који су се појавили током процеса и како је ово искуство обогатило рад школе и подигло квалитет образовања на виши ниво.

Наставници ОШ ''Љупче Шпанац'' су са овог предавања однели вредне информације и инспирацију која ће им помоћи у будућим активностима у вези са Еразмус програмима. Ова интерактивна размена искуства је допринела јачању веза између образовних институција и отворила пут за будуће сарадње и заједничке пројекте.




Коментари

Популарни постови са овог блога

Радни састанак пројектих тимова ОШ ''Јован Аранђеловић'' и СШ ''Никета Ремезијански'' посвећен Еразмус+ пројектима

Настава у природи

Дечја недеља

Израда компаса

Угледни час "Магичан број пи"

Резултати такмичења из Енглеског језика и Географије

Израда Сунчаног сата

Пројектна настава из физике

Национални дан књиге ''Читајмо гласно''

Стручно усавршавање на Кипру у оквиру Еразмус + пројекта ''Инклузивно образовање одраслих помоћу дигиталних алата''